PROFILE SYARIKAT
NAMA SYARIKAT:-
ISTHIFAAUL MUMTAZ ENTERPRISE
REG NO:-IP 0297741-X­­­­­­­­­­­­

KAMI MEMBEKAL & MENGEDARKAN BUKU UJIAN FOKUS PEPERIKSAAN (UPKK), BUKU PENILAIAN PERKARA ASAS FARDU AIN (PAFA), BUKU TEKS & SUMBER KAFA/SRA, BUKU UNTUK PROGRAM j-QAF, BUKU LATIHAN UNTUK PRA-SEKOLAH DAN SEBAGAINYA...anda mempunyai pertanyaan? anda boleh talefon/fax kami

di 05-8904213

atau hubungi /
WhatsApp / sms Noor Ain Bt Saidin@Salleh di

019-5710626,

atau Ismail Mat Hussain di

019-5101070

TEMPAHAN DIBUKA SEKARANG...

Ilmu Tajwid j-QAF


Ilmu Tajwid j-QAF


Kaedah Baru... Cepat Faham... Mudah Ingat...

Sukatan Terbaru...

dikeluarkan oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) untuk digunakan di Sekolah Rendah Agama (SRA), Sekolah Kebangsaan (SK) & (KAFA)

Disusun Berdasarkan Sukatan Pelajaran Terkini...
Latihan Mengikut Kemahiran...
Penerangan Tajuk Yang Mudah...

Bimbingan Membaca al-Quran Dengan Betul...

Buku Ilmu Tajwid Tahap Satu ini disusun & diolah berdasarkan kesepaduan sukatan pelajaran terkini, lengkap & komprehensif berpandukan sukatan pelajaran yang disediakan oleh Bahagian Pembangunan Pendidikan Islam Malaysia, Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM), Jabatan Perdana Menteri.

Buku ini dilengkapi dengan isi kandungan yang dirancang untuk memenuhi sesi pengajian dalam satu tahun. Ia sangat berfaedah kepada murid kerana di dalamnya didedahkan tentang hukum hukum tajwid & penggunaan tanda tanda bacaan al-Quran dengan betul mengikut hukumnya.

Buku ini juga menyarankan aktiviti aktiviti pembelajaran bagi membina serta mengasah kemahiran murid dalam mengenal, membaca, menulis, memahami, mengingat & menghayati asas pelajaran tajwid. Ianya juga memuat nota nota yang padat, tepat & mudah difahami serta mengandungi pelbagai bentuk latihan objektif & subjektif yang sesuai bagi semua tahap kebolehan murid.

HARGA UNTUK SETIAP NASKAH:
RM 5.50 (Sem. Malaysia)
RM 5.90 (Sabah & Sarawak, S`pura & Brunei)
# tidak termasuk kos penghantaran #
** keluaran Fargoes Books Sdn. Bhd **